Flat Preloader Icon

Petreceți timp în aer liber beneficiind de inchirieri ATV Apuseni din Bulz și vizitează Valea Iadului, culmile Munților Piatra Craiului și Masivul Vlădeasa, peșteri, chei, creste, cascade, baraje alături de pasionați de ATV-uri. Cel mai important element turistic este reprezentat de Valea Iadului, care izvodește din zona stațiunii Stâna de Vale și se varsă în Crișul Repede.

Zona Valea Iadului cu localitățile aferente, Bulz, Remeti, Satul de Vacanță de la coada Lacului Leșu este o zonă apreciată de turiștii care vin să-și petreacă weekend-ul, sejurul, vacanța, concediul, team building la munte. Iubitorii de adrenalină sunt așteptați pentru inchirieri ATV Apuseni de la WildWheels din Bulz, rafting pe Crișul Repede, ski pe partia de la Stâna de Vale sau alpinism.

Cei dornici de relaxare pot explora natură prin drumeții, ciclism, alpinism, alegare montană și trasee tematice pentru educație printr-o aventură în natură. De asemenea în Pădurea Piatra Craiului veți găsi trasee marcate, panouri informative și facilități turistice care sunt și încurajează pe părinți, copii și profesori să adopte învățarea în și despre natură.

De ce inchirieri ATV Apuseni?

ATV-ul este frecvent întâlnit la munte, fiind printre cele mai apreciate vehicule de munte deseori întâlnite pe drumurile forestiere sau accidentate greu accesibile, deoarece pot face față multor provocări. ATV-urile sunt utilizate pentru turism, lucrul in gospodărie pentru plimbări și relaxare în adâncul pădurilor din Munții Apuseni, Masivul Vlădeasa, Munții Piatra Craiului și Munții Bihor, fiind conduse totodată și de vânători, pădurari, de echipajul de poliție în zonele muntoase și păduri. Deci ATV-ul este o soluție pentru facilitarea activităților specifice zonelor de munte și deal, dar și pentru relaxare și distracție!

De ce în cu ATV-ul in Valea Iadului?

Valea Iadului este situată în Munții Bihor la o distanţă de 80 km de Oradea, şi la 90 km de Cluj-Napoca. Cele mai importante sate din punct de vedere turistic sunt Bulz, Munteni, Remeţi și Satul de vacanţă Remeţi- Coada Lacului Leșu, aflat la circa 14 km de satul Remeţi.
Bulz reprezintă primul popas al turiștilor care doresc să-și petreacă timpul liber, vacanța, sejurul sau weekend – ul la munte și localitatea în care veți găsi inchirieri ATV Apuseni pentru a va continua sau începe explorarea Munților Piatra Craiului, Munții Bihor, Munții Apuseni, Masivul Vlădeasa, Lacul Leșu, Lacul Drăgan și al altor obiective turistice.
De asemenea în comuna Bulz găsiți cazare în pensiuni, cabane pentru a petrece cu familia, prieteni sau colegi clipe pline de adrenalină în plimbări cu Atv-ul alături de localnici pasionați în cele mai spectaculoase locuri din zona.

Ce vedem in Valea Iadului si zona Stana de Vale?

În plimbările cu ATV-ul vom vizualiza cele mai îndrăgite obiective turistice ca:

Peșteri

 • Peștera cu Apă din Valea Leșului este defapt o cavenă din aflată la 20 km de Bulz.
 • Peștera Biserica din Lunca Acră situată într-o stânca din Munții Piatra Craiului în apropierea Peșteri cu Apa din Valea Leșului.
 • Peștera Meziad este printre cele mai lungi peșteri de la noi din țară având cca 4700 m pe mai multe niveluri.

Cascade in Valea Iadului – Stana de Vale

 • Cascada Iadolina prima cascadă după lacul Leșu și la o distantă de 30 km față de Bulz, există acces cu ATV – ul până lângă ea pe drum asfaltat. Cascada este amenajată și permite accesul până în avalul ei.
 • Cascada Săritoarea Ieduțului la doar 4 km amonte de Cascada Iadolina, este o cascadă în formă de evantai.
 • Cascada Valul Miresei de pe Valea Iadului situată la 400 m pe șosea față de Cascadei Ieduțului cu acces în amonte are formă de voal pe care va recomandăm să o vizitați primăvara când debitul apei este mai mare accentuând aspectul inedit al voalului. A nu se confundă cu Cascadă Valul Miresei din Răchițele situată în Munții Apuseni care se află la baza Masivului Vlădeasa.
 • Cascada Laia Mare sau Cascada Miss situată în imediată apropiere a stațiunii Stanei de Vale, pe drumul forestier ce duce la Remeti, are căderea apei de cca 25 m, în două trepte. În anumite momente ale zilei se formează curcubeu datorită picurilor de apă din cascadă.

Lacuri

 • Lacul Leșul este un lac artificial situat pe Valea Iadului la 20 km față de Bulz este un obiectiv des solicitat de turiști care doresc o plimbare cu ATV-ul odată ajunși în zona lacului sau pe culmile muntoase din jurul lui. Există un drum forestier care străbate pădurea și duce de la lac până la Stâna de Vale.
 • Lacul Drăgan Floroiu lac artificial formant pe râurile Drăgan și Sebeșel fiind renumit pentru zonele sălbatice din jurul și forma de arc al Barajului. Deseori traseele noastre cu ATV-ul ne conduc în zone care ne oferă peisaje inedite asupra Barajului Drăgan – Floroiu situat la cca 30 km de Bulz locul unde puteți închiria ATV-uri.

Alte obiective turistice in Stana de Vale – Valea Iadului de explorat cu Inchirieri ATV Apuseni

 • Vârful Vlădeasa este cel mai impunător vârf din zona și este situat la 1836 m altitudine fiind al doilea vârf că mărime din Munții Apuseni, după Vârful Bihor 1849 m. Vârful este în realitate un platou accesibil cu ATV-ul și care îți oferă o vedere de ansamblu asupra Muntilor Apuseni si Muntii Bihor
 • Stâna de Vale din Masivul Vlădeasa situată la cca 44 km de Bulz și 70 km de Oradea în care găsiți parc de distracții, Dino Park, tirolidană, parc de joacă pentru copii, disc golf, bob alpin, închirieri biciclete, pensiuni, cabane, restaurante. Drumul din Bulz până la Stâna de Vale poate fi străbătut cu ATV-ul și să va bucurați de privelișți aspra Lacului Leșu, Cascada Iadolina, Valea Iadului, pădure si zone în care să va testați adrenalina. Pârtia Stâna de Vale fiind una dintre cele apreciate din zona pentru ski, tubing, sanie iarnă iar vara este folosită că ciclism montan, parc de aventură, și tubing.

Activități de agrement în zona Bulz – Remeți – Valea Iadului – Stana de Vale:

 • inchirieri ATV Valea Iadului
 • ciclism montan
 • alergat
 • drumeții montane
 • plimbări cu barca, caiac pe Lacul Drăgan
 • plimbări în natură
 • alpinism
 • pescuit
 • excursii
 • observarea florei și faunei
 • cules de fructe și ciuperci de pădure
 • ski pe pârtia Stana de Vale
 • tubing
 • sanie