Flat Preloader Icon

Oferta Noastra

N

WildWheels va ofera posibilitatea explorarii acestor locuri mirifice cu ATV –uri generatie 2021

Tarife inchirieri ATV

WildWheels este o companie care ofera inchirieri de ATV-uri de ultima generatie, perfecte pentru a va ajuta sa descoperiti frumusetile naturale din muntii Apuseni. Acesti munti ofera o gama variata de locuri de explorat, de la Valea Iadului si Bulz la Remeti si Coada Lacului, de la Stana de Vale la Barajul Dragan si Masivul Vladeasa.

Tarifele pentru inchirieri ATV sunt in functie de traseul ales. Traseele turistice acopera zona Valea Iadului, Coada Lacului, Stana de Vale, Remeti, Barajul Dragan, Masivul Vladeasa, Valea Draganului, Bratca, Suncuius.

Indiferent de traseele pentru care optati, WildWheels va poate ajuta sa va bucurati de aventura si de frumusetile naturale ale zonei.

Va asteptam sa luati parte la ele, sa descoperim impreuna natura si peisajele montane!

Trasee ATV montane spectaculoase

WildWheels organizeaza mai multe trasee ATV montane spectaculoase pentru a va oferi o experienta cat mai diversa si interesanta. Aceste trasee sunt adaptate la diferite niveluri de dificultate si preferinte, astfel incat sa poata fi alese de catre oricine, indiferent de experienta anterioara.

Unul dintre cele mai populare este Spectaculosul Traseu ATV Apuseni de pe Valea Iadului >>

Impreuna cu ghidul nostru de aventura, care va va conduce pe traseu si va avea grija de siguranta dumneavoastra, veti putea explora peisaje spectaculoase, intalni animale salbatice si descoperi locuri ascunse.

Team building si aventura personalizata

Pentru grupuri care doresc sa isi imbunatateasca coeziunea si sa isi testeze abilitatile intr-un mediu de aventura, WildWheels ofera trasee de team building si aventura personalizate. Aceste programe sunt adaptate temei si obiectivelor dorite, astfel incat sa poata fi alese in functie de nevoile specifice ale fiecarui grup.

Impreuna cu echipa noastra, veti putea planifica o experienta unica si distractiva, in care sa construiti echipa si sa va bucurati de natura in acelasi timp.

Trasee ATV unde vreti voi

De obicei ne luam doza de adrenalina cu ATV-urile in zone ca Valea Iadului, Coada Lacului, Stana de Vale, Remeti, Barajul Dragan, Masivul Vladeasa, Valea Draganului, Bratca, Suncuius.

Dar daca sunteti cazati mai departe de Valea Iadului, sau pur si simplu vreti sa va aventurati cu ATV-urile pe alte meleaguri din Muntii Apuseni, Bihor sau Cluj, va stam la dispozitie. Daca tu, impreuna cu familia sau prietenii, ori colegii de teambuilding, v-ati hotarat la o aventura cu ATV-ul prin Muntii Apuseni, Lacul Belis Fantanele, Parcul Natural Apuseni, Padis, Beius, Remetea, Rosia, Vadu Crisului, sau alte locatii din judetele Cluj sau Bihor, trebuie doar sa ne contactati.

Voi va hotarati, ne dati un semn, iar noi punem ATV-urile pe platforma si venim direct la voi. Hai la drum!

Review-uri de la clienti

„Recomand cu încredere!! ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐ Traseele variază in funcție de experiența pe care o ai, iar ATV-urile depășesc cu mult nivelul așteptărilor ????. Merită din plin să încerci o astfel de aventură indiferent de anotimp sau de condițiile meteo de afară. ???”

Mîndrila Ioan Sebastian

„Servicii de calitate cu echipamente profesionale.?”

Marta Petru Ioan

„Foarte bun! Recomand cu încredere!??”

Aurelian Popuţe