Flat Preloader Icon

Inchirieri ATV Oradea este raspunsul daca esti in cautarea unei aventuri pline de adrenalina. Cu ATV-urile noastre, poti explora frumoasa zona montana Valea Iadului, situata la mai putin de o ora de Oradea. Zona de munte Valea Iadului ascunde peisaje spectaculoase si salbatice, cascade, lacuri, paduri , drumuri forestiere perfecte pentru explorare pe un ATV. Cu oferta noastra de inchirieri ATV-uri Oradea, poti accesa cele mai tari trasee si peisaje ascunse din zona.

ATV-urile noastre sunt pregatite pentru orice nivel de experienta, astfel incat sa fi permanent in siguranta in explorarea traseelor spectaculoase din Muntii Apuseni. Ghidul nostru care te va insoti este mereu disponibil pentru a te ajuta sa te bucuri la maxim de aventura pe patru roti. Fie ca esti in cautarea unei plimbari pe indelete in natura, sau a unei aventuri pline adrenalina, avem ATV-ul perfect si traseul potrivit pentru tine.

Deci ce mai astepti? Rezerva-ti astazi inchirierea ATV-ului din Oradea si incepe sa explorezi!

Rezervari la Telefon: 0743 038 543

Cum ajungi la Inchirieri ATV Oradea din Valea Iadului

Ai cateva variante de a ajunge de la Oradea la Valea Iadului:

Oradea – Valea Iadului cu masina:

Cea mai buna optiune este sa vi cu masina personala sau a unui prieten din gasca. Drumul dureaza mai putin de o ora si te vei relaxa pe un drum frumos prin Muntii Apuseni.

Oradea – Valea Iadului cu trenul:

O alta varianta de a ajunge din Oradea in Valea Iadului pentru inchirieri ATV, este sa iei trenul din Oradea pana in localitatea Bulz. Dureaza ceva mai mult de o ora, insa vei avea o calatorie linistita si relaxanta prin vaile dintre Muntii Apuseni. Gasesti pe site-ul CFR orarul trenurilor si bilete.

Inchirieri ATV Oradea, cu trenul spre Valea Iadului

https://bilete.cfrcalatori.ro/ro-RO/Itineraries?tip-calatorie=on&DepartureStationName=Oradea&ArrivalStationName=Bulz&DepartureDate=24-03-2023&ora=10&lng=ro

Trasee ATV spectaculoase in Valea Iadului pentru Oradeni

Pentru cei care cauta inchirieri ATV Oradea am pregatit mai multe trasee ATV-uri spectaculoase in Valea Iadului, prin Muntii Apuseni. Unele dintre cele mai populare rute includ urmatoarele:

Spectaculosul Traseu ATV Apuseni de pe Valea Iadului:

Acest traseu urca pe cateva puncte de Belvedere din Valea Iadului si ofera privelisti uimitoare ale muntilor din jur.

Traseul Cascadelor de pe Valea Iadului pentru Inchirieri ATV Oradea:

Acest traseu trece pe la 3 cascade minunate din inima zonei montane Valea Iadului.

Traseul forestier Valea Iadului:

Acest traseu te duce pe drumuri forestiere, prin paduri de conifere din Valea Iadului, Remeti, Coada Lacului, Valea Draganului, pana in la Stana de Vale.

Inchirieri ATV Oradea la pensiuni grozave din Valea Iadului

In Valea Iadului te asteapta si multe pensiuni unde poti gasi mancare gustoasa si un cazare confortabila. Unele dintre cele mai populare pensiuni din zona, binecunoscute si de cei din Oradea, sunt:

  • Pensiunea Apuseni Wild: Aceasta pensiune aflata la poalele muntelui, sub o stanca, ofera o priveliste deosebita si o bucatarie apreciata de cei ce se aventureaza pe ATV din Oradea
  • Pensiunea Carpathia: Aceasta pensiune ofera mancaruri traditionale romanesti si ospitalitate ardeleneasca

Rezerva-ti astazi inchirierea ATV-ului Oradea si bucura-te de aventura in Valea Iadului!

Rezervari la Telefon: 0743 038 543

Imagini de pe traseu cu ATV-ul prin Valea Iadului