Flat Preloader Icon

Entuziaști ai sporturilor de iarnă, pregătiți-vă pentru distracție cu ATV-ul prin zăpadă! In stațiunile montane din Muntii Apuseni, Bihor, s-a asternut primul strat de zăpadă, iar acum este momentul sa ne bucuram de iarna.

Vârtop, Stâna de Vale, Valea Iadului.. PÂRTIEEEEEEEE

La Vârtop și Stâna de Vale a nins destul de bine și administratorii pârtiilor au început să utilizeze tunuri de zăpadă pentru a se asigura că pârtiile sunt în perfectă stare pentru ski și snowboard. Dacă căutați o experiență mai relaxată, Padiș are un strat consistent de zăpadă, ceea ce face ca aceasta să fie un loc excelent pentru weekend-uri. ATV-urile va astepta in Valea Iadului pentru cele mai spectaculoase trasee de iarna prin Muntii Apuseni. Indiferent dacă sunteți un schior experimentat sau începător, există ceva pentru toată lumea în munții Apuseni din Bihor.

Șeful serviciului Salvamont-Salvaspeo Bihor, Pinter Istvan, spune că sunt pregătiți pentru vizitatori și au echipe în Stâna de Vale, Arieșeni și Padiș. Parcul de aventuri Happy Land din Stâna de Vale a postat un videoclip cu ninsorile pe pagina lor, anunțând deschiderea pârtiei Cerbul pentru ski și snowboard, precum și alte activități pentru întreaga familie cum ar fi tubing-ul și săniușul.

Pârtia Cerbul oferă acces la teleski și ski pentru copii mici, ceea ce este perfect pentru familiile cu copii mici. Iar pentru cei mici, pârtia a fost pregătită pentru săniuș, tubing și alte activități distractive. Parcul Dino Happy Land oferă, de asemenea, activități antrenante pentru cei mai aventuroși dintre voi, iar telescaunul este deschis pentru o plimbare panoramica prin munții Apuseni. Și după o zi pe pârtii, Apres Ski este deschis și vă așteaptă cu delicioase noi și proaspete preparate pentru a savura.

Ski, snowboard si ATV-uri in zapada

Dar asta nu e tot, munții Bihor au mult mai mult de oferit decât doar schi și snowboard. Daca doriti mai multa aventura, si o zona mai extinsa de vizitat, plimbarile cu ATV-ul prin zapada va ofera adrenalina pentru intreaga vacanta. Nu lipseste nimic din munții Apuseni iarna aceasta!

Prognoza meteo spune că în zilele următoare zăpada se va intensifica în munți și temperaturile vor fi scăzute. Așadar, împachetați-vă și veniti in munții Apuseni, zona Valea Iadului – Stana de Vale, pentru o vacanță de iarnă plină de distracție, aventură și amintiri care vor dura o viață. Nu uitați să luati haine călduroase, caciuli și mănuși, și camerele fot pentru a captura cele mai frumoase peisaje!

Sunati-ne acum sa va programati un traseu cu ATV-ul in Muntii Apuseni și sa experimentați magia iernii în Valea Iadului, Bihor. Schi, snowboard si drifturi cu ATV-ul prin zapada!