Flat Preloader Icon

Despre noi

N

WildWheels va ofera posibilitatea explorarii acestor locuri mirifice cu ATV –uri generatie 2021

Zona turistica Valea Iadului – Stana de Vale – Valea Draganului

Situati in centrul zonei turistice Valea Iadului – Stana de Vale – Valea Draganului, WildWheels va ofera posibilitatea explorarii acestor locuri mirifice cu ATV –uri generatie 2021. Inchiriem ATV pentru plimbari de relaxare, trasee, escapade sau teambuilding in Valea Draganului, Bratca, Suncuius.

6 ATV-uri CF Moto CForce 625 Touring

Dispunem de o flota de 6 ATV-uri CF Moto CForce 625 Touring ,generatie 2021, varianta L cu 2 lucuri, echipate cu servodirectie, suspensii independente, system de franare hydraulic, cutie de viteze automata, tractiune 4X4 cu diferential blocabil si un motor de 45CP, capabile sa depaseasca cele mai dure trasee.

Deoarece relieful variaza de la campiile line la muntii abrupti va oferim experiente de neuitat alaturi de un ghid, care va va ajuta sa descoperiti cele mai spectaculoase locuri, parcurgand traseul in siguranta. Inainte de inceperea fiecarui traseu se va face instruirea necesara.

Pentru siguranta dumneavoastra fiecare persoana va primi casca de protectie cu viziera.

N

Plimbari de relaxare, trasee, escapade sau teambuilding

N

Experiente de neuitat alaturi de un ghid experimentat

N

Trasee spectaculoase de la campii line la munti abrupti

N

Siguranta, training, echipamente de protectie

Review-uri de la clienti

„Recomand cu încredere!! ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐ Traseele variază in funcție de experiența pe care o ai, iar ATV-urile depășesc cu mult nivelul așteptărilor ????. Merită din plin să încerci o astfel de aventură indiferent de anotimp sau de condițiile meteo de afară. ???”

Mîndrila Ioan Sebastian

„Servicii de calitate cu echipamente profesionale.?”

Marta Petru Ioan

„Foarte bun! Recomand cu încredere!??”

Aurelian Popuţe