Flat Preloader Icon

Esti clujean si cauti Inchirieri ATV Cluj? Hai sa-ti dam un pont: Muntii Apuseni. Si nici macar nu trebuie sa iti inchiriezi ATV-ul din Cluj, pentru ca ATV-urile te asteapta aici, in Valea Iadului. Doar iti iei trupa de prieteni, colegii sau familia si intr-o ora si ceva esti in cea mai tare zona din Muntii Apuseni. Si cel mai tare mod de a explora frumusetile Muntilor Apuseni este calare pe un ATV!

Unde te poti da cu ATV-ul in Cluj?

La limita dintre judetele Cluj si Bihor, in Valea Iadului, Stana de Vale, Remeti, Coada Lacului si Valea Draganului gasesti locurile perfecte pentru plimbari cu ATV-ul. Aceste zone montane spectaculoase te asteapta sa te bucuri de peisajele lor uimitoare, mai ales daca esti in cautarea unei aventuri pline de adrenalina.

Cum ajungi din Cluj in Valea Iadului?

Intr-o ora, poate o ora jumate daca e drumul aglomerat, ajungi din Cluj in Valea Iadului. Nu aduci ATV-ul din Cluj, aduci doar prietenii, cu masina ta. Sau a prietenilor.

Update Aprilie 2023:

Intre timp a fost deschis si Drumul Apusenilor, dintre judetele Cluj si Bihor, care ofera privelisti minunate trecand prin Valea Draganului, Valea Iadului si pana spre Stana de Vale.

Puteti ajunge din Cluj in Valea Iadului la punctul in „Inchirieri ATV Cluj” si pe aceasta varianta. Chiar daca faceti un mic ocol, merita sa faceti un preview la peisajele, padurile si crestele pe care va veti catara cu ATV-urile!

Vezi in Google Maps cum ajungi, ocolind pe Drumul Apusenilor: Cluj-Napoca > Valea Draganului > Lacul Dragan > Remeti > Inchirieri ATV Cluj

Unde va cazati daca veniti din Cluj sa inchiriati ATV-uri?

Fiind poate cea mai faina zona din Apuseni, gasesti pensiuni in Valea Iadului, Remeti, Valea Draganului, Stana de Vale si restaurante pentru toate gusturile si buzunarele. Si gasesti si inchirieri ATV Cluj la noi!

De ce plimbari cu ATV-ul prin Apuseni?

ATV-urile sunt ideale pentru drumetii off-road, si daca doresti sa te bucuri de plimbari prin natura, inchirierea unui ATV in Valea Iadului este varianta cea mai buna. Indiferent de nivelul tau de experienta, ATV-urile noastre sunt usor de pilotat, ofera siguranta maxima, si sunt prevazute cu tot ce ai nevoie pentru a te bucura de o excursie de neuitat.

Indiferent daca esti pasionat de aventura sau turist in cautarea unei experiente unice, inchirierea unui ATV in Valea Iadului, Stana de Vale, Remeti, Coada Lacului sau Valea Draganului este cea mai buna alegere. Aceste zone montane sunt ideale pentru cei care iubesc natura si doresc sa se bucure de peisaje spectaculoase, in timp ce savureaza libertatea de a zburda cu ATV-ul.

Asadar, nu mai astepta! Rezerva acum o drumetie cu ATV-urile pentru tine si prietenii tai! Va fi o excursie de neuitat, plina de aventura si adrenalina, intre judetele Cluj si Bihor, in Muntii Apuseni. Nu vei regreta nicio secunda petrecuta in aceste zone montane spectaculoase.

Pentru rezervari ne gasesti oricand la tel: 0743 038 543