Flat Preloader Icon

Suntem bucurosi sa va invitam la o aventura plina de adrenalina, care va va duce prin frumusetile naturii de pe spectaculosul traseu ATV Apuseni.

Acest Traseu ATV Apuseni are urmatoarele coordonate:

  • Ruta: Bulz > Coada Lacului > Stana de Vale > Barajul Dragan > Varful Scoroset > Valea Dumi > Bulz
  • Distanta totala: 120 km
  • Timp de parcurgere: 6 ore
  • Dificultate: medie
  • Programari telefonice: 0743 038 543

 

Descopera natura cu ATV Valea Iadului

Descopera natura cu ATV Valea Iadului

 

Traseul nostru ATV prin Valea Iadului va va purta prin peisaje deosebite, de la dealuri verzi pana la paduri adanci, si va ofera ocazia de a explora locuri greu accesibile cu alte mijloace de transport. Pornind din localitatea Bulz, veti putea experimenta emotia aventurii pe patru roti, in timp ce va bucurati de frumusetea naturii.

Valea Iadului din Muntii Apuseni este una dintre cele mai spectaculoase regiuni din România, cu peisaje deosebite și o istorie bogată. Pe parcursul acestui traseu de dificultate medie, veti avea ocazia sa va bucurati de peisajele spectaculoase ale acestei zone, cu dealuri inalte, paduri intunecate si vai intortocheate.

Dacă doriți să vă bucurați de frumusețile acestei zone într-un mod unic, încercați noul nostru Traseu ATV Apuseni, plin de adrenalina, prin Valea Iadului.

 

Opriri si obiective turistice pe traseul ATV Apuseni

Satul Bulz

Spectaculosul Traseu ATV Apuseni de pe Valea Iadului Traseul nostru va începe în localitatea Bulz, un sat pitoresc din Muntii Apuseni, unde veți putea admira, printre altele, biserica din lemn din secolul al XVIII-lea.

Statiunea Coada Lacului

Spectaculosul Traseu ATV Apuseni de pe Valea Iadului Coada Lacului Remeti

Urmatorul punct de interes al traseului nostru este Coada Lacului, unde veti avea ocazia sa vedeti un lac de munte cu apa cristalina, inconjurat de peisaje pitoresti.

Statiunea Stana de Vale

Spectaculosul Traseu ATV Apuseni de pe Valea Iadului Stana-de-Vale

Dupa aceasta, vom continua aventura spre binecunoscuta Stana de Vale, o statiune montana pitoreasca, care ofera o priveliste deosebita asupra muntilor din jur.

Barajul Dragan

Spectaculosul Traseu ATV Apuseni de pe Valea Iadului Barajul Dragan

Urmatorul obiectiv turistic este Barajul Dragan, un baraj masiv construit pe raul Aries. Aici veti putea admira privelistea impresionanta asupra barajului si a lacului de acumulare din spatele lui.

Varful Scoroset

 Spectaculosul Traseu ATV Apuseni de pe Valea Iadului Varful Scoroset

Tot pe parcursul acestui traseu ATV Apuseni veti avea ocazia sa vizitati si Varful Scoroset, un varf montan care ofera o panorama spectaculoasa asupra intregii regiuni.

Valea Dumi

Spectaculosul Traseu ATV Apuseni de pe Valea Iadului

In sfarsit, traseul se incheie cu o oprire in Valea Dumi, o vale pitoreasca care ofera oportunitati de relaxare si admirarea peisajelor naturale.

In cele din urma, vom reveni in localitatea Bulz, unde veti putea savura experienta de neuitat a acestui traseu offroad de ATV prin Muntii Apuseni.

In plus, traseul nostru de ATV prin Muntii Apuseni va ofera oportunitatea de a experimenta adrenalina si senzatia de libertate pe care doar o pot oferi calatoriile offroad. Traseul nostru a fost special gandit pentru a va oferi o experienta de neuitat, plina de aventura si emotii. Va invitam sa va alaturati noua pentru a trai aceasta experienta unica, de care va veti aminti cu placere pentru mult timp.

 

Cui se adreseaza acest traseu ATV Apuseni

Acest traseu de dificultate medie este potrivit pentru cei cu experiență medie în conducere și necesită respectarea regulilor de siguranță.

Dorim sa va asiguram ca suntem pregatiti sa va oferim tot ceea ce aveti nevoie pentru a face din aceasta aventura o experienta memorabila. Ne asiguram ca ATV-urile noastre sunt in perfecta stare de functionare, iar echipa noastra de profesionisti va va indruma pe tot parcursul traseului, oferindu-va tot sprijinul.

Cu speranta ca ne veti contacta si va veti alatura noua in aceasta aventura plina de adrenalina, va dorim calatorie placuta!

 

Programari la tel.: 0743 038 543