Flat Preloader Icon

Trasee atv

Avem trasee prestabilite care variaza de la 3-6 ore si cu diferite grade de dificultate. De comun accord putem modifica traseele in functie de preferintele dumneavoastra.

Traseu 1: Bulz / Coada Lacului / Stana de Vale / Baraj Dragan / VF Scoroset 1214M / Valea Dumi / Sediu.

Traseu cu grad de dificultate mixt, 7-8 ore cu urmatoarele obiective turistice: Lacul fara fund, pereti din calcar abrupti, Baraj Les, sat de vacanta Coada Lacului, cascada Valul Miresei, cascada Iadolina, Stana de Vale, baraj Dragan , Vf Scoroset, Valea Draganului, Bratca, Suncuius

Traseu 1: Bulz / Coada Lacului / Stana de Vale / Baraj Dragan / VF Scoroset 1214M / Valea Dumi / Sediu.

Traseu cu grad de dificultate mixt, 7-8 ore cu urmatoarele obiective turistice: Lacul fara fund, pereti din calcar abrupti, Baraj Les, sat de vacanta Coada Lacului, cascada Valul Miresei, cascada Iadolina, Stana de Vale, baraj Dragan , Vf Scoroset

De ce sa inchiriati ATV-uri de la noi

Organizam periodic ture pe traseele turistice din zona Valea Iadului – Stana de Vale – Vladeasa. Va purtam pe cele mai spectaculoase trasee de ATV din zona Valea Draganului, Bratca, Suncuius. Dispunem de o flota de ATV noi de ultima generatie. Totul in siguranta 100%, protejati de echipamente protectie ATV profesionale.

Trasee ATV spectaculoase

Fiind situati in centrul zonei turistice montane Valea Iadului – Stana de Vale-Valea Draganului, WildWheels va ofera posibilitatea explorarii acestor locuri mirifice cu ATV –uri generatie 2021 pe cele mai spectaculoase trasee ATV.

Flota ATV noua

ATV-uri CF Moto CForce 625 Touring ,generatie 2021, varianta L cu 2 lucuri, echipate cu servodirectie, suspensii independente, sistem de franare hidraulic, cutie de viteze automata, tractiune 4X4 cu diferential blocabil si un motor de 45CP, capabile sa depaseasca cele mai dure trasee.

Echipament ATV profesional

Pentru a avea parte de o aventura cat mai relaxanta, toti participantii sunt echipati cu casca de protectie cu viziera, manusi si pelerina impermeabila in caz de ploaie.

Review-uri de la clienti

„Recomand cu încredere!! ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐ Traseele variază in funcție de experiența pe care o ai, iar ATV-urile depășesc cu mult nivelul așteptărilor ????. Merită din plin să încerci o astfel de aventură indiferent de anotimp sau de condițiile meteo de afară. ???”

Mîndrila Ioan Sebastian

„Servicii de calitate cu echipamente profesionale.?”

Marta Petru Ioan

„Foarte bun! Recomand cu încredere!??”

Aurelian Popuţe